Google+ Followers

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2015

Τραγανά λουκανικοπιτάκια με κρασί



Υλικά για 10 κομματια:

▪1/2 ποτήρι του νερού σπορέλαιο
▪1/4 ποτήρι του νερού λευκό κρασί
▪1 αυγό
▪1 κ.γλ baking powder
▪1 πρέζα αλάτι
▪1 πρέζα ρίγανη
▪Αλέυρι για όλες τις χρήσεις
▪Λουκανικάκια σε ροδέλες

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύω το λάδι, το κρασί, το αυγό χτυπημένο, το baking, αλάτι και ρίγανη. Στη συνέχεια προσθέτω τα λουκανικάκια κομμένα σε ροδέλες.Τέλος ρίχνω σιγά σιγά πλάθοντας αλεύρι ώστε να φτιάξουμε μία μαλακή, λαδερή ζύμη που δε κολλάει στα χέρια.Πλάθω στρογγυλά πιτάκια διαμέτρου 6 εκ. και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 30-35'.


Καλή επιτυχία!!