Και σου κανέ ένα μαλλί η μπανάνα!

{Όταν αποφασίζω να κάνω ρεκτιφιέ το κάνω γενικό! Προσωπο, μαλλιά νύχια όλα... Σήμερα σειρά έχουν τα μαλλιά που προσπαθώ να τα προσέχω όσο περισσότερο γίνεται αφού αποφεύγω το πολύ πιστολάκι και κάνω σπιτικές μάσκες 1 φορά την εβδομάδα..Εχω κι εγώ τα κολλήματά μου...Η παρακάτω σου αφήνει τα μαλλιά απίστευτα λαμπερά, τονίζει το χρώμα κ τα μαλλιά αποκτούν δύναμη. Μη ξεχάσω το τελειο άρωμα μπανάνας. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύεσαι με ακριβά προιόντα αφού με μια μπανάνα κάνεις καλύτερη δουλειά}







Υλικα για τη μάσκα μαλλιών:

▪1 μπανάνα λιωμένη
▪1 κ.σ μέλι
▪1 κ.σ. λάδι


Σε ένα μπολ ανακατέψτε πολύ καλά τη μπανάνα, το μέλι και το ελαιόλαδο. Αν θέλετε μπορείτε να διπλασιάσετε τις ποσότητες των συστατικών της συνταγής, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας. Απλώστε τη μάσκα στα μαλλιά σας, περισσότερο στις άκρες και λιγότερο στις ρίζες κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αφού την αφήσετε με τα μαλλιά τυλιγμένα σε μία πετσέτα για 30 λεπτά, ξεπλύνετε ως εξής: χωρίς να βρεξετε τα μαλλιά σας κάντε σαπουνάδα στα χέρια και σαπουνίστε πολύ καλά τα μαλλιά. Επειτα ξεβγάλτε!!
Αφήστε τα μαλλιά σας μετά τη μάσκα να στεγνώσουν φυσικά και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα..Μη βαριέστε κορίτσια..το ξέρω είναι βαρετο αλλά μετά να δω τι θα λέτε!!





Σχόλια

Best Sellers