Google+ Followers

Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Καγιανάς με φέτα και ρίγανη

{ Ένα πορτοκαλί μαγιώ φορούσα τότε και ασορτί μπρατσάκι..., Ήταν της μοδός. Δεν ήμουν πάνω από 5 χρονών...Μια τελευταία βουτιά στη θάλασσα και τρέχω στο σπίτι, στάζοντας...! Τα πλακάκια της γιαγιάς χάλια, αλλά δε προλαβαίνω να τα μαζέψω...Με φόρα συνεχίζω τις βουτιές στο καγιανά..."Βουτού" ήμουν και "βουτού" θα πεθάνω...Και η αιτία ας είναι αυτός ο καγιανάς...!}




























Yλικα για 2 μερίδες:

▪4 αυγά
▪2 μεγάλες ωριμες ντομάτες
▪1 κρεμμύδι
▪Αλάτι-πιπέρι-ρίγανη
▪Φέτα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω λαδάκι ίσα ίσα να καλύψω το πάτο..Δε θελω να γίνει βαρύς ο καγιανάς. Κόβω το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το σωτάρω μέχρι να μαλακώσει λίγο.Εν τω μεταξύ έχω ξεφλουδίσει τις ντομάτες και τις έχω περάσει στο multi.Tις ρίχνω στο τηγάνι και ρίχνω αλατάκι και μια πρέζα ζάχαρη.Ανακατεύω γύρω στα 7-8' μέχρι να πιει τα υγρά. Έπειτα χτυπάω ελαχιστα τα αυγά,τα αλατίζω και τα ρίχνω στο τηγάνι και αυτά. Ανακατεύω μέχρι να ψηθούν και τα αυγά..Γύρω στα δύο λεπτά.Σερβίρω στο πιάτο με λίγη ρίγανη και χοντροτριμμένη φέτα. 


Καλή επιτυχία!!