6 μυστικά για τέλεια χείλη

{Λατρεύω τα έντονα κραγιόν και αυτό το ξέρουν σίγουρα όλοι όσοι με γνωρίζουν. Σπάνια θα με δεις με παλ χρώμα...Κάποιες φορές που δεν φοράω οι φίλες μου θα μου πουν.."Νίκη τι έχεις, είσαι άρρωστη?Που είναι η κραγιονάρα?" Θεωρώ ότι τα χείλη είναι το πιο αισθησιακό σημείο του προσώπου και πρέπει να τονίζεται...Το έντονο κραγιόν είναι όπλο αποπλάνησης, πως να το κάνουμε? Θα μου πεις, τα μάτια δεν είναι? Φυσικά και είναι...απλά τα μάτια με μία μάσκαρα αναδεικνύονται, το βλέμμα είναι αυτό που τα κάνει αισθησιακά! Σήμερα λοιπον θα σας πω κάποια μυστικά μου, για σούπερ απαλά χείλη και πως θα στρώνει και θα κρατάει περισσότερο το κραγιόν σας!}












1♡ Απολέπιση: Το σημαντικότερο όλων. Αφού βουρτσίσεις τα δόντια σου , τρίψε με την οδοντόβουρτσά σου για λίγη ώρα τα χείλη σου. Αυτό θα αφαιρέσει τα νεκρά κύταρρα και θα αφήσει τα χειλάκια σου βελούδινα.

2♡ Μη ξεχνάς ποτέ το lip balm  σου: Έχε το πάντα στη τσάντα σου και κάθε τόσο άπλωνέ το στα χείλη σου. Προτίμησε κάποιο με βιταμίνη Ε ή χαμομήλι.

3♡ Μη δαγκώνεις τα χείλη σου: Σταμάτα αυτή τη κακή συνήθεια που έχεις από αμηχανία ή άγχος! Όπως και να τα γλύφεις. Αυτό τα αφυδατώνει και τα ξεραίνει εντελώς!

4♡ Απλωσε πούδρα πριν από το κραγιόν: Αφού ήδη έχεις κάνει τα παραπάνω και τα χείλη σου είναι όπως πρέπει, πριν απλώσεις το κραγιόν σου ταμπονάρισε τα με πούδρα. Αυτό θα κρατήσει το κραγιόν σου σταθερό για πολλές ώρες!

5♡ Για να μη τρέξει το χρώμα στα πλαινά: Απλωσε ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ γύρω από τα χείλη σου! Θα "σφραγίσει" το χρώμα και θα το βοηθήσει να παραμείνει στη θέση του για πιο πολύ ώρα. Επίσης θα τονίσει το σχήμα των χειλιών σας!

6♡ Βούτυρο: Πριν κοιμηθείς άπλωσε τους λίγο βουτυράκι και κοιμήσου...Το πρωί έλα να με βρεις!!

Σχόλια

Best Sellers