Τορτελίνια με τραγανή κρούστα παρμεζάνας

{Μπορούσες να φανταστείς ότι τα τορτελίνια μπορούν να γίνουν πιο λαχταριστά?? Εγώ ναι γιατί έχω και μεγάλη φαντασία από μικρή. Τραγανή κρούστα απ’ έξω και λιωμένο τυρί από μέσα. Κάθε μπουκιά σε στέλνει στη στρατόσφαιρα και όχι άδικα...Μπορείτε να τα συνοδεύσετε, βουτώντας τα σε όποια σάλτσα θέλετε. Νομίζω η κόκκινη τους πάει πιο πολύ, γιατί έχουν αρκετό τυρί έτσι η ντομάτα συμπληρώνει με απλό και ωραίο τρόπο τη "βούτα". Εγώ τα τρώω και σκέτα αντί για πατατάκια ξέρω γω!! Το πιο νόστιμο σνακ είναι αυτό και φτιάχνεται και πανεύκολα! }




























Υλικά:

▪280γρ. τορτελίνια με τυρί
▪2 φλιτζάνια ψίχουλα ψωμιού
▪1/2 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
▪1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
▪2 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
▪Σπορέλαιο για τηγάνισμα
▪1/2 φλιτζάνι κόκκινη σάλτσα για ντιπ 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό με βάση τις οδηγίες και το χρόνο που γράφει πάνω η συσκευασία. Τα σουρώνω καλά και τα αφήνω στην άκρη. Τώρα, παίρνω 3 μπολ. Στο ένα βάζω το αλεύρι, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και σε ένα τρίτο τα ψίχουλα ψωμιού ανακατεμένα με τη τριμμένη παρμεζάνα. Παίρνω ένα ένα τορτελίνι, το βουτάω στο αλεύρι, μετά στο αυγό και μετά στα ψίχουλα πατώντας τα καλά να κολλήσει πάνω τους το μείγμα. Τηγανίζω σε καυτό λάδι λίγα λίγα μέχρι να γίνουν τραγανά και να ροδίσουν και τα απλώνω σε χαρτί κουζίνας να απορροφήσει το πολύ λάδι. Σερβίρω με κόκκινη σάλτσα ή με ότι θέλετε εσείς. Μπορείτε να τα φάτε και σκέτα!!

Best Sellers